Checkout Service provided by Linktopay.eu

 

RUST & RELAX 

Rust en ontspanning is ontzettend belangrijk voor een hond. Natuurlijk heeft iedere hond beweging, mentale uitdaging en aandacht nodig. Maar rust zorgt ervoor dat een hond niet overprikkeld raakt en dit het gedrag van je hond negatief beïnvloedt.

Een hond die rustig en ontspannen is, zorgt ook voor een blije eigenaar! Hoe fijn is het als jij ergens op visite gaat en jouw hond rustig blijft liggen? Of als je uiteten gaat en je zonder problemen je hond onder de tafel kan leggen in het restaurant? En het allerbelangrijkste is natuurlijk een hond die thuis gewoon relaxt is!

Leer je hond het commando ‘op je plaats’ aan. Dat betekent dat jij je hond op elk door jou gewenst moment op een aangewezen plek op zijn plaats (mand, kleedje, bench, etc.) kan sturen. En dat jouw hond gaat begrijpen dat hij daar kalm en ontspannen blijft liggen.

Een kalme, ontspannen hond is een gelukkige hond! Wil jij ook leren hoe jij jouw hond ‘op de plaats’ stuurt? Hoe je meer rust en ontspanning creëert? In deze trainingsmodule leg ik in duidelijke stappen uit hoe je met je pup/hond hiermee aan de slag kan! 

Wat je krijgt:  

EIGEN INLOG OMGEVING
Kijk de video's waar, wanneer en hoe vaak je wil!