About Contact &More NL ENG ONLINE TRAINING Login

&More ...

   Blog | Weetjes | How to  

 

Wist je dat | Trainen van je hond

Herkenbaar? Je gaat trainen met je hond/pup op de hondenschool. Leuk 1 of meerdere cursussen volgen. En natuurlijk is jouw hond/pup de liefste, braafste en slimste hond van de klas en leert alle commando’s en oefeningen in 1x goed aan, onthoudt ze altijd en voert deze overal in elke situatie als jij dat wilt uit. Oh toch niet?! Logisch! Honden trainen gaat met ups en downs, soms zelfs 1...

Lees verder ...

How to | balans tussen de activiteiten van je hond

Duidelijk plaatje wat voor impact activiteiten op je hond hebben! Zorg altijd dat wat je met je hond onderneemt of het nu wandelen is, spelen, etc. of juist niet onderneemt als alleen thuis zijn, impact hebben op je hond. Wat voor jou een ontspannen wandeling is in een mooi ander natuurgebied, is voor je hond een totaal nieuwe ervaring met andere geurtjes en voor de hond vermoeiender dan voor...

Lees verder ...

Wist je dat | Gedroogde snacks

hondensnack Sep 25, 2020

Heerlijk om je hond af en toe te verwennen met een lekker gedroogde snackje, maar doseer dit! Teveel gedroogde snacks kunnen uiteindelijk een verhoogd suikergehalte in de urine veroorzaken. Te hoog suikergehalte in de urine is een voedingsbron voor bacteriën en kan dus problemen in de blaas gaan veroorzaken als blaasontsteking. Ga daarom verstandig om met het geven van gedroogde snacks!

Lees verder ...

How to | EHBO-kit 2.0

Uncategorized Jul 06, 2020

Ook met je hond kan er natuurlijk een ongeluk(je) gebeuren en het is aan te raden een EHBO-kit 2.0 samen te stellen. Er zijn meerdere soorten EHBO-kitjes op de markt met hierin steriel verbandgaas, schaar, pincet, leukoplast, latex handschoenen, tekentang, etc. Maar waar vul ik dit mee aan om de 2.0-versie te krijgen?

  • Bij kleine (bijt-)wondjes die kans hebben om snel te ontsteken, gebruik ik...
Lees verder ...

How to | Pup kopen? Zoek een verantwoorde fokker!

Download HIER de PUPPY-KOOP-CHECKLIST!

Je wilt een pup gaan aanschaffen. Vooraf heb je je zelf natuurlijk eerst afgevraagd of een hond past bij jou en je gezinssituatie. En ook wat je zoekt in een hond en of je een rashond wilt - er zijn 300 rassen, die niet alleen variëren in grootte en vacht, maar ook in karakter - of liever een hond uit het asiel.

Als je een pup gaat kopen, moet je...

Lees verder ...

Blog | Waarom geef ik mijn honden groente?

gezond groente May 13, 2020

Elke dag geef ik mijn 2 eigen honden Inghinn & Itayi verse groente bij hun vlees omdat ik van mening ben dat dit de kwaliteit van de voeding voor mijn honden verbetert en dus bijdraagt aan een betere gezondheid. Maar waarom is het dan zo goed om je hond ook groente te voeren?

Buiten het voordeel dat je met groente de voeding completer maakt, doet dit nog meer voor jouw hond....

Lees verder ...
1 2
Close

Unlock The Dog Code met KORTING!
Wil jij ook de hond van je dromen? Gezond, blij en super gehoorzaam? 

Volg NU de FRAMEWORK Online Training  met introductie KORTING voor slechts € 59,95!