RUST & RELAX

Rust en ontspanning is ontzettend belangrijk voor een hond. Tuurlijk heeft iedere hond beweging, mentale uitdaging en aandacht nodig. Maar rust zorgt ervoor dat een hond niet overprikkeld raakt en dit het gedrag van je hond negatief beïnvloedt. Ik krijg dan ook regelmatig vragen over dit onderwerp waaronder: ♣ ‘Mijn hond is zo druk in huis en gaat nooit liggen, dus dan ga ik maar weer wandelen of een balletje gooien en het lijkt wel of hij steeds drukker wordt.’ ♣ ‘Ik durf mijn hond niet mee te nemen als ik op visite ga want hij blijft maar rondlopen, springen, aandacht vragen of bedelen en door die onrust zit ik ook niet lekker.’ ♣ ‘Als ik naar een restaurant of terras wil dan kan mijn hond niet mee want hij is zo onrustig waardoor ik zelf niet ontspannen zit, zo jammer want ik zou het zo leuk vinden om na een lange wandeling een terrasje te pakken.’ Een hond die rustig en ontspannen is, zorgt ook voor een blije eigenaar! Hoe fijn is het als jij ergens op visite gaat en jouw hond rustig blijft liggen? Of als je uiteten gaat en je zonder problemen je hond onder de tafel kan leggen in het restaurant? En het allerbelangrijkste is natuurlijk een hond die thuis gewoon relaxt is! Leer je hond het commando ‘op je plaats’ aan. Dat betekent dat jij je hond op elk door jou gewenst moment op een aangewezen plek op zijn plaats (mand, kleedje, bench, etc.) kan sturen. En dat jouw hond gaat begrijpen dat hij daar kalm en ontspannen blijft liggen. Een kalme, ontspannen hond is een gelukkige hond! Wil jij ook leren hoe jij jouw hond ‘op de plaats’ stuurt? Hoe je meer rust en ontspanning creëert? Volg dan deze trainingsmodule Rust & Relax voor € 17,50 waar ik in duidelijke stappen uitleg hoe je met je pup/hond hiermee aan de slag kan!

Wat je krijgt:

EIGEN INLOG OMGEVING
Kijk de video's waar, wanneer en hoe vaak je wil! 

> Trainingsvideo waarin je stap voor stap aanleert hoe je ervoor je je hond op zijn "plaats" kunt sturen en hem ten alle tijden kunt kalmeren en tot rust brengen.Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.